Ontharen

ONTHAREN / TECHNIEK DS/DSL

Haar weg… gaaf gevoel!

Overbeharing, voor meer dan 80% van de vrouwen en mannen een groot ongemak. Scheren, harsen en elektrisch epileren zijn pijnlijke, tijdrovende en eindeloos terugkerende methoden om haar te verwijderen.

 

Hoe werkt de behandeling?

Elos is een unieke combinatie van bipolaire radiofrequentie (RF) met lichtenergie. Beide technieken worden al langdurig en veelvuldig toegepast in medische en cosmetische behandelingen (reductie haargroei). En hebben bewezen volledig veilig te zijn. Op het te behandelen gebied wordt een gel aangebracht om ervoor te zorgen dat de energiepuls diep de huid kan binnendringen. De puls kan als licht tintelend worden ervaren. In een fractie van een seconde worden alle aanwezige haarzakjes in het behandelde gebied uitgeschakeld.

web Ontharen- 6

Wat mag ik verwachten?

Het haar wordt behandeld als het in de actieve groeifase is, daarom zullen er dus meerdere behandelingen nodig zijn om al het haar te kunnen behandelen. Het behandelde haar komt dan niet meer terug.

haar7 haar8

– Effectiever en veiliger dan traditionele Laser en IPL – Werkt sneller, minder behandelingen nodig – Is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, – Verwijdert ook blond, grijs en rood haar,  wetenschappelijk bewezen! – Minder belastend voor de huid – Is geschikt voor alle huidtypen – Kan alle lichaamsdelen behandelen

haar5 haar6

haar3 haar4 haar1 haar2

web-ontharen-6-voor-kopie web-ontharen-6-na-kopie

NU STARTEN MET ONTHAREN EN JE BENT KLAAR VOOR DE ZOMER!!!