Lifting

LIFTING / TECHNIEK ST

Weg verslapte huid!

Door veroudering vermindert de aanpak van collageen, waardoor men een huidverslapping krijgt. Deze huiduitzakking is te wijten aan de verminderde tussenruimte van de fibrinen, waardoor de aanmaak van collageen en de bloedcirculatie sterk verhinderd worden.

lifting1 lifting2

 

Hoe werkt de behandeling?

Door een nieuwe techniek van lichtpulsen en radiofrequentie (RF), wordt de aanmaak van collageen onderhuids gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een samentrekking van collageen en vindt er een onmiddellijke verstrakking van de huid plaats. Ook de bloedcirculatie wordt hierdoor gestimuleerd. Als U bijvoorbeeld nog niet klaar bent voor een facelift, dan is dit voor U dé oplossing!

lifting# lifting4

Wat mag ik verwachten?

De huid krijgt een heerlijke vernieuwde spankracht, verstevigt zich en de contouren van het gezicht worden weer zichtbaar. Ook de grauwe huidskleur wordt terug levendiger. Er zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig. Het resultaat is al onmiddellijk zichtbaar en verbetert geleidelijk, de behandeling is snel en niet ingrijpend. Het sociale leven wordt dan ook niet verstoord.

lifting5