Cellulitis

CELLULITIS / TECHNIEK VELASHAPE

Voor de aanpak van cellulitis, vetophopingen en huidversteviging!

VelaShape maakt gebruik van de ELOS technologie en wordt ingezet voor het behandelen van de buikzone bij mannen en cellulitis en vetophopingen bij vrouwen. De resultaten: drastische vermindering van de cellulitis, centimeterverlies, huidverstrakking, een betere bloedcirculatie en het verminderen van spierpijnen. De behandeling is FDA goedgekeurd ( = zekerheid dat het werkt!). Bovendien is de behandeling wetenschappelijk bewezen en gedocumenteerd. VelaShape is momenteel wereldwijd erkend als de meest betrouwbare behandeling voor een ingrijpende figuurverbetering, zonder snijden.

Wat zijn de effecten van de VelaShape-behandeling?

VelaShape is een niet chirurgische behandeling om plaatselijke vetophopingen te verwijderen, de huid te verstevigen en cellulitis glad te strijken. Billen, armen, heupen, buik, ‘love-handles’. Zowel geschikt voor probleemzones bij mannen en vrouwen. VelaShape pakt plaatselijke problemen aan.
cellu1

Wat zijn de effecten van de VelaShape-behandeling?

De Food and Drug administration (FDA) is een onderdeel van de Amerikaanse overheid. Een strenge instantie die onder andere toestellen test en daarna beslist of de beloftes waar gemaakt kunnen worden. Heel weinig apparatuur voor skin rejuvenation krijgt een officiële FDA goedkeuring. De ELOS techniek van Syneron is FDA goedgekeurd, een label voor consumentenbescherming.

Hoe komt het dat je met VelaShape zo’n goede resultaten kan bereiken?

VelaShape maakt gebruik van de ELOS techniek. Elos is de eerste en enige techniek die gebruik maakt van bipolaire radiofrequentie (RF) en infrarood energie (IR). Tegelijkertijd wordt er negatieve druk (vacuüm) toegepast voor het mobiliseren van het weefsel. Hierbij zorgen de ‘rollen’ voor een diepe massage. De synergie van deze componenten resulteert in een effectieve, medische aanpak.

Het infrarood licht (IR) verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot een diepte van vijf millimeter, zonder de huid te beschadigen.

De bipolaire radiofrequentie (RF) verhoogt de zuurstofopname en activeert hierdoor de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van vijftien millimeter.

De mechanische massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang.

cellu2

Hoe snel zie ik resultaat?

Er zijn 6 behandelingen noodzakelijk, slechts eenmaal per week. Behandelingen duren relatief kort, waardoor ze perfect in een druk weekschema in te passen zijn. Zwaarlijvige personen of personen met cellulitis in de 3de graad kunnen enkele behandelingen meer nodig hebben. Huidverbetering (verstrakking) is zichtbaar na de eerste behandeling. Omtrekvermindering (vetophopingen) na de 4de behandeling en cellulitisvermindering na de 6de behandeling.

cellu3  cellu4

Moet ik zelf ook inspanningen leveren?

Tijdens de VelaShape behandeling hoeft u zelf niets te doen. Liggen is de boodschap. Er wordt wel gevraagd om voldoende water te drinken, de huid goed te hydrateren en een gezonde voeding- en leefstijl na te streven. Diëten of intensief sporten is niet noodzakelijk, maar draagt wel bij tot optimale resultaten.

Moet ik onderhouds-behandelingen plannen?

Om het resultaat dat u bekomen hebt te behouden wordt gevraagd geen gewichtstoename te hebben, bovendien wordt gevraagd dat u na de afbouwbouwfase elke 1 tot 3 maanden opnieuw één VelaShape onderhoudsbehandeling plant.

Is de behandeling pijnlijk?

Hoewel de VelaShape behandeling vele malen krachtiger is dan zijn voorganger VelaSmooth, voelt de behandeling niet pijnlijk aan. Na de behandeling kan u uw normale activiteiten onmiddellijk verderzetten, er is geen herstelperiode nodig. De huid kan wel rood en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling.

Wanneer kan ik starten?

Het volstaat een eerste afspraak te maken. Iedereen kan in principe meteen starten. Het is in ieder geval aanbevolen eerst een afspraak te maken voor een intakegesprek. Hier worden alle voorwaarden overlopen en gecontroleerd. Het intakegesprek is gratis.

cellu7 cellu8

cellu9 cellu10

cellu11 cellu12