Over Ons

Meer info over ELOS

Wat doen wij?

kader2

Waarom hebben wij gekozen om met ELOS te werken?

Er zijn zeer veel toestellen op de markt om te ontharen: met IPL, met laser, … Deze toestellen bestaan in allerlei uitvoeringen en prijsklassen, met bijgevolg ook het resultaat in verhouding van de prijs/kwaliteit. Zoals:

  • een reëel risico op verbranding van de huid , met als gevolg littekens!!
  • meer behandelingen nodig dan voordien afgesproken, met als gevolg dat het uiteindelijke prijskaartje… serieus kan oplopen.
  • niet alle haarkleuren kunnen behandeld worden, grijze, rode, blonde of fijne haartjes blijven staan.
  • niet elke huidskleur kan behandeld worden.

Wij willen deze risico’s niet lopen en hebben dan ook gekozen voor ELOS, een toestel van uitzonderlijke kwaliteit, goedgekeurd door het FDA (= Food and Drug Administration in Amerika), waar de reglementering betreffende deze toestellen zéér streng is.
Dit is een zekerheid dat het beloofde resultaat ook behaald kan worden, met andere woorden: het werkt! Dit is uiteraard zeer belangrijk voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van het toestel zelf en voor de klant.
Wij hebben een opleiding genoten door de firma Syneron zelf die dit toestel verkoopt en blijven ons voortdurend bijscholen om optimaal op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken en mogelijkheden.
over1 over2

Bovendien kunnen wij met de ELOS niet alleen definitief ontharen, maar ook vervelende huidvlekken en verouderingsverschijnselen van de huid o.a. in het gezicht, hals, decolleté en op de handen met uitzonderlijke en blijvende resultaten verbeteren!!
Ook een huid met cellulitis of vetophopingen kan met de VelaShape met buitengewone resultaten glad gemaakt worden!!!! Start u deze behandeling in het voorjaar, dan kan u in de zomer met trots een bikini dragen!!
Bekijk zeker de foto’s die bij de verschillende rubrieken horen!

over3 over4

Hoe werkt ELOS? Kwaliteit, hygiëne, gekoelde kop, een combinatie van radiofrequente stroom met een lichtstraal van laser of IPL of infrarood met vacuüm (afhankelijk van de gekozen behandeling) garanderen u de volgende resultaten:

  • geen verbranding, omdat de straal niet wordt aangetrokken door de huidpigmenten, maar door de voorverwarmde haarwortel. Hierdoor is verbranding van de huid uitgesloten en resultaat gegarandeerd!
  • om deze reden kunnen wij ELKE haarkleur behandelen!
  • om deze reden kunnen wij ELKE huidskleur behandelen!
  • om deze reden kunnen wij cellulitis en vetophopingen behandelen!
  • onze afgesproken prijs, blijft onze afgesproken prijs, dus geen verrassingen!

Hoe werken wij?

Altijd op afspraak! Zo kunnen wij alle tijd voor u vrijmaken om te luisteren naar uw verwachtingen en te antwoorden op al uw vragen. Zo hoeft u ook niet onnodig lang te wachten in onze wachtruimte.

Tijdens uw eerste afspraak is het belangrijk dat wij alle haartjes goed kunnen zien, d.w.z. zeker niet meer epileren gedurende 6 weken vóór uw afspraak en liefst 3 à 5 dagen niet meer scheren.

Voor een consultatie in verband met huidverjonging is het belangrijk geen make-up te gebruiken om een juist behandelplan te kunnen opstellen.

over5 over6 over7

Ann Rijcken

Dermis Laserhuidbehandeling
Dorp 17
9450 DENDERHOUTEM (Haaltert)

Tel. +32 (0) 487 84 02 04